Over ons

“Alro Media” heet u welkom in de wereld van moderne bedrijfs-communicatie.

Wij zijn een ambitieus bedrijf dat op creatieve wijze gebruik maakt van de vele hulpmiddelen die multimedia bieden en op die manier uw inspanningen op het gebied van communicatie en marketing nóg efficiënter en effectiever maakt.
Niet als vervanging van uw bestaande communicatie-middelen,maar juist als een uitbreiding van uw bedrijfscommunicatie.

INTERNET
Het Internet is het grootste en meest universele medium van dit moment. Ruim 98% van de Nederlandse bedrijven is uw organisatie al voorgegaan op het Internet als toevoeging op hun huidige communicatie- en informatiemiddelen. Internet is hét medium bij uitstek om uw klanten te informeren over uw producten- en/of dienstenpakket en hen op de hoogte te brengen van de nieuwste ontwikkelingen binnen uw bedrijf.

Alromedia biedt uw organisatie de mogelijkheid om zich op Internet effectief en representatief richting uw doelgroepen te profileren. En dat tegen een zeer gunstige prijs! Verder is “Alromedia ” in staat u te informeren over diensten zoals on-line besteldiensten en betalingen.

“Alromedia “heeft een ruime ervaring in het verzorgen van digitale bedrijfscommunicatie. Vandaar ook dat wij als geen ander weten dat het van groot belang is dat een Internetsite duidelijk en overzichtelijk moet worden opgebouwd en ingevuld. Over deze opbouw en invulling wordt door ons dan ook goed nagedacht. Immers, u wenst zoveel mogelijk potentiële klanten via uw website aan te trekken.

Top